Ons team

Van Trappen HR is een HR-consultancy bedrijf met een ruime expertise, gespecialiseerd in op maat gemaakte HR-oplossingen voor ondernemingen, zowel in de profit- als in de non-profitsector. Onze mensen zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak.

Jo Van Trappen

Bestuurder
OpleidingBachelor Maatschappelijk Assistent (Personeelswerk)
ErvaringMeer dan 20 jaar ervaring als HR-generalist in diverse ondernemingen en sectoren.
KenmerkendNo-nonsens, oplossingsgericht & gepassioneerd door HR en IT.
CV
“Binnen HR zijn er heel wat consultants waarop beroep kan gedaan worden. De samenwerking met Van Trappen HR is evenwel van een uitzonderlijk niveau. Dit slaat zowel op de competenties van Jo zelf als op de manier van samenwerking. Jo denkt en voelt mee met het bedrijf en met de medewerkers. Hij is heel erg service- en klantgericht. Daarenboven werkt Jo heel zelfstandig, neemt initiatief, werkt voor de onderneming zoals hij dit ook voor zichzelf zou doen. Deze korte testimonial geeft diegene die dit leest, wellicht een gevoel als zou het hier om een “marketing”-tekstje kunnen gaan… echter, niets is minder waar. SAMENWERKEN met Jo is een plezier, leidt tot resultaat, geeft je medewerkers een boost van vertrouwen in de service van je HR-afdeling. Dit maakt de samenwerking met Van Trappen HR en met Jo bijzonder. Doen!”
Jan Van Rapenbusch, HR Director Savencia Benelux - Fromunion

Marlies De Jaegher

HR Business Consultant
OpleidingHandelswetenschappen – Human Resource Management
ErvaringMeer dan 3 jaar ervaring binnen HR (met specialisatie in T&A).
KenmerkendDoelgericht, veerkrachtig & analytisch.
CV

“Zeer toegewijd aan goede resultaten, een echte teamplayer, altijd haar resultaten aan het verbeteren. Onder de indruk van de manier waarop ze in no time het volledig complexe takenpakket opnam, en uitvoert alsof ze al jaren deel uitmaakt van het team. Marlies is een geweldig persoon om mee te werken. Kortom een echte toegevoegde waarde voor je bedrijf.”

Caroline Demeulenaere, Reward Manager - FrieslandCampina Belgium

Heidi Blondeel

Payroll Professional
OpleidingBachelor Maatschappelijk Assistent
ErvaringMeer dan 20 jaar ervaring binnen HR (specialisatie in payroll).
KenmerkendZelfstandig, nauwkeurig & oprecht.
CV
“Gedurende tien jaar heeft Heidi op de personeelsdienst van onze kliniek uitstekend werk verricht. Alle HR gerelateerde taken heeft zij met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd. Ze is absoluut een luisterend oor voor alle vragen of problemen van alle medewerkers, het open deur principe geldt voor Heidi. Iedereen was steeds tevreden met haar aanpak en de inhoud van haar antwoorden. Bovendien heeft Heidi enorm veel belangstelling voor sociale wetgeving en alle mogelijke moeilijke implementaties. Complexe juridische vraagstukken werden geanalyseerd en geformuleerd naar een advies in heldere taal.”
Filip Deboutte, algemeen directeur - Kliniek Sint-Jozef Pittem

Evelien Mestdagh

HR Business Consultant
OpleidingASO (Humane Wetenschappen)
Ervaring1,5 jaar ervaring binnen HR opdrachten en 8 jaar binnen diverse administratieve functies.
KenmerkendNauwkeurig, betrouwbaar & enthousiast.
CV

“Ik heb Evelien binnen de juridische dienst leren kennen als een fijne collega, maar vooral ook als een fijn persoon. Altijd open en eerlijk, iemand met een groot empathisch vermogen en met sterke kwaliteiten. Evelien werkt zelfstandig en heeft een hoge verantwoordelijkheidszin. Ze is iemand waarop je kunt bouwen en waar ik altijd graag mee heb samengewerkt. Ze heeft oog voor optimalisatie waar mogelijk & is steeds enthousiast.”

Lieselot Popelier, Jurist - Bond Moyson

Tanee Flies

Executive Assistant
OpleidingBachelor Sociaal Werk (optie maatschappelijke advisering)
Ervaring2 jaar ervaring binnen een ondernemingsloket en 3 jaar ervaring binnen de dienstenchequesector.
KenmerkendEnthousiast, leergierig & perfectionist.
CV

“Ik kan Tanee omschrijven als een nauwgezet en gedreven persoon met oog voor detail. Haar eerlijkheid en openheid waren enorm waardevol binnen ons team. Naast haar empathisch vermogen beschikt Tanee ook over een stevige portie professionaliteit, humor en menselijkheid.” 

Liesbet Peeters , Clusterverantwoordelijke - Dienstenthuis

Sophie Demeulemeester

HR Business Consultant
OpleidingBachelor Handelswetenschappen en Bedrijfskunde & Banaba Office Management – HR Management
ErvaringStudentenjob en stage bij Van Trappen HR sinds 22/02/2021.
KenmerkendEnthousiast, nauwkeurig & gedreven.
CV

“Sophie heeft in het kader van haar Banaba HR Management stage gelopen bij ons in het voorjaar 2021. Tijdens haar stage en nadien ook tijdens haar studentenjob hebben we Sophie leren kennen als een enthousiaste en heel gedreven persoon met heel veel honger naar kennis. Daarnaast is Sophie ook heel zelfstandig, nauwkeurig en communicatief waardoor ze vanaf dag 1 van haar stage als volwaardige medewerker meedraaide binnen ons team. We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om Sophie na haar studies in dienst te nemen als HR Trainee.”

Jo Van Trappen, Bestuurder

Simon Van der Sluys

Recruiter
OpleidingMaster Taal- en Letterkunde: Engels
ErvaringBijna 5 jaar ervaring als HR Consultant in de uitzendsector.
KenmerkendLeergierig, gedreven & communicatief.
CV

“Simon was als consultant onsite actief voor de rekrutering en selectie van onze productiemedewerkers. Dankzij zijn kennis, engagement, transparante aanpak/communicatie en flexibiliteit kon hij steeds en vrij snel de juiste match voorstellen, niet enkel op competentieniveau maar ook, rekening houdende met onze bedrijfswaarden, op het vlak van persoonlijkheid. Bij EasyPost waren we zeer tevreden over de samenwerking met Simon!”

Gunther Delcour, HR - Easypost

Jana Puype

HR Business Consultant
OpleidingBachelor Secundair Onderwijs
ErvaringBijna 5 jaar ervaring als administratief bediende.
KenmerkendStressbestendig, leergierig & nauwkeurig.
CV

“Jana is tijdens haar jaren bij Rijscholen Lust uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en geliefde collega. We hebben Jana allemaal leren kennen als een persoon met verantwoordelijkheidszin, een groot empathisch vermogen en een stevige portie leergierigheid. Niet enkel deze capaciteiten waren voor ons een grote meerwaarde. Jana was ook de persoon die steeds een helpende hand wou uitreiken waar nodig en waar we als team steeds op konden rekenen. Dit allemaal steeds met enthousiasme en de nodige professionaliteit.”

Setareh Dondeyne, Kantoorverantwoordelijke - Rijscholen Lust
Download onze whitepaper
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Download whitepaper