Payroll services

Méér dan een loonbriefje! Ontdek onze proactieve
en flexibele loonadministratie.

COMPLETE ONTZORGING

Compleet aanbod van Payroll services

Dankzij onze jarenlange ervaring in payroll administratie, onze persoonlijke aanpak & flexibele kantooruren kunnen wij echt het verschil maken voor u. Wij bieden op al uw sociaal-juridische vragen omtrent uw medewerkers een duidelijk en verstaanbaar antwoord.

Loonberekening

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons voor een correcte en stipte loonberekening. Hierbij nemen wij steeds uw input kritisch onder de loep, zodat deze voldoet aan de wettelijke bepalingen.

Tijdens het volledige proces staan wij op regelmatige basis persoonlijk met u in contact, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van onze acties en voor u interessante wetswijzigingen.  Wij beschikken bovendien over de nodige online tools &app’s voor u en uw medewerkers.

Payroll services

Naast de maandelijkse loonverwerking staan wij ook in voor alle wettelijke aangiftes en voor de nodige sociale documenten bij in- en uitdiensttredingen, C-documenten, bestelling van eco- en maaltijdcheques, opmaken van arbeidsovereenkomsten, addenda,…

Sociaal juridisch advies

Sociale wetgeving is complex en verandert continu. Wij volgen dan ook alle wetswijzigingen op de voet op die een invloed kunnen hebben op u en uw medewerkers. Wij vertalen de complexe wetten naar duidelijke oplossingen op maat van uw onderneming.

Wij beschikken over de nodige online naslagwerken op het vlak van sociale wetgeving en onze medewerkers volgen op constant de sociale actualiteit op door middel van interne/externe opleidingen.

Download onze whitepaper
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Download whitepaper