De brede expertise en permanente bereikbaarheid maken het verschil

Hoewel TOLON een internationale speler is, is het Europese verkoopkantoor in Sint-Denijs Westrem een kleine organisatie. VP Sales Global David Vervaet heeft er vier bedienden onder zijn hoede. Omdat het zo’n kleine equipe is, besteedt het bedrijf in België alle administratieve taken uit. Voor de personeelsadministratie doet TOLON Europe sinds de zomer van 2020 een beroep op Van Trappen HR. “Een verademing.”

TOLON Europe had voor haar personeelsadministratie oorspronkelijk voor één van de grote namen in België gekozen. Maar dat bleek geen optimale keuze. “De samenwerking met hen verliep stroef. We hadden geen vaste contactpersoon en moesten voor elke vraag steeds opnieuw de situatie toelichten om een geschikt antwoord te krijgen”, vertelt Vervaet. “Bovendien konden we bij hen enkel terecht voor loonadministratie. Voor alle andere personeelszaken waren we op onszelf aangewezen.”

Persoonlijke service

TOLON Europe besloot daarom in zee te gaan met een HR-partner die alle personeelszaken van hen kan overnemen. “Via één van onze medewerkers kwamen we bij Van Trappen HR terecht”, aldus Vervaet. “Zij zijn de ideale match voor de kleine organisatie die we hier in België zijn. Eerst en vooral omdat ze ons een persoonlijke service bieden. We hebben één vaste contactpersoon die we 24/7 kunnen contacteren, en dat over meer dan enkel de loonadministratie.”

Volledige ontzorging

Bij Van Trappen HR heeft TOLON Europe bovendien een partner voor alle personeelsadministratie gevonden, gaande van advies over de geldende coronamaatregelen tot het al dan niet werken met maaltijdcheques en nog veel meer. “Op regelmatige basis beleggen we een call waarin we al onze personeelsvragen op tafel leggen. Vragen die ze op korte termijn snel kunnen beantwoorden, vanuit hun brede vakkennis en hun uitgebreid netwerk.”

Uitgebreid netwerk

Daarnaast heeft van Trappen HR zich ook ontfermd over de loonadministratie. “Bij Van Trappen hebben ze wel een vast aanspreekpunt binnen het payrollbedrijf waar we oorspronkelijk rechtstreeks mee samenwerkten. Dat maakt dat zij veel sneller en efficiënter onze loonadministratie kunnen afwerken dan wij ooit konden.”

HR op maat van kmo’s

Vervaet ziet in Van Trappen HR een ideale partner voor organisaties als de zijne. “Hun permanente bereikbaarheid en brede expertise zijn op maat gesneden voor kmo’s en start-ups. Ze nemen alle zorgen rond onze personeelsadministratie weg en dat voor een budget dat vergelijkbaar is aan wat we oorspronkelijk voor onze loonadministratie betaalden. Bovendien werken ze snel en efficiënt. Kortom, een win over de ganse lijn, waardoor wij ons maximaal kunnen concentreren op de verkoop van onze producten en services.”

Sinds 1937 legt TOLON zich toe op het ontwerpen en produceren van volautomatische industriële wasmachines, droogkasten, strijkmachines en handdoekvouwers. Het bedrijf produceert al haar toestellen in haar fabriek in Izmir, Turkije en exporteert ze vervolgens over de hele wereld. TOLON heeft bovendien verschillende verkoop- en ondersteuningskantoren in Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

Het volledige gamma van TOLON is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen moeilijke en extreme werkomgevingen in verschillende marktsegmenten, zoals hotelwasserijen, commerciële wasserijen, ziekenhuiswasserijen, enzovoort.

Payroll, meer dan een loonbriefje

Ontdek hoe Sophie rechtstreeks van de schoolbanken de wereld van payroll is ingerold  “Bedrijf zoekt payroll specialist”. Het is een gekend zoekertje, en ook een

Download onze whitepaper
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Download whitepaper